Graanmarkt 13 lanceert gloednieuwe webshop

Graanmarkt 13 lanceert gloednieuwe webshop

Donderdag 15 juni 2017 — Graanmarkt 13 founders Tim Van Geloven en Ilse Cornelissens stellen de volledig nieuwe Graanmarkt 13 website én webshop voor. Hun zeer persoonlijk geselecteerde mode- en verzamelobjecten van nationale en internationale designers zijn vanaf nu 24/7 beschikbaar. Het hele Graanmarkt 13 team werd erbij betrokken en doet persoonlijke aanbevelingen in de gloednieuwe online store.

___________________________________________________________________________________________________________

Stay as long as you want

Graanmarkt 13 is een enorm persoonlijk verhaal van een zoektocht naar bijzondere producten en diensten van boeiende ontwerpers. Tim & Ilse nemen je graag mee op pad, zowel in hun prachtige pand in het hart van Antwerpen als via de vernieuwde website en e-shop.

Hun online hub weerspiegelt de bijzondere wereld van Graanmarkt 13, waarbij elke verdieping van het huis aan bod komt. Van het restaurant met een wekelijks varieërend menu door groentenchef Seppe Nobels, de seizoensloze winkel op de eerste en tweede verdieping tot 'The Apartment' op de bovenste 2 verdiepingen van het gebouw, ook wel bekend als het best bewaarde geheim van Antwerpen.

At any time and any place

De meest opvallende vernieuwing is de gloednieuwe e-shop waar Graanmarkt 13 merken en ontwerpers zoals Mansur Gavriel, Lemaire en CristaSeya vanaf nu 24/7 geshopt kunnen worden. Ook zijn er leuke extra's te vinden zoals de persoonlijke favorieten van Ilse en het hele Graanmarkt 13 team, en worden de boeiende verhalen van o.a. Sofie D'Hoore, Extreme Cashmere en Haeckels uitgebreid verteld. Wil je iets laten inpakken en versturen met een bijzondere boodschap: kan allemaal.

Neem zeker een kijkje op graanmarkt13.com

Lies Vangeel PR & Communications at VonYellow
Sayrade Vandermeersch VonYellow