KID lanceert gloednieuw kinderlabel

KID lanceert gloednieuw kinderlabel

The Animals Observatory

Woensdag 23 december 2015 — Op woensdag 14 januari lanceert de Antwerpse kids' store KID een nieuw modelabel voor kinderen: The Animals Observatory. Het langverwachte nieuwe label stelt er haar eerste zomercollectie voor in de aanwezigheid van de knotsgekke The Animals Observatory-mascotte 'Bomar Pluto' en oprichtster en ontwerpster Laia Aguilar. Laia richtte eerder al het alomgeprezen kindermerk 'Bobo Choses' op. De wereldwijde lancering van The Animals Observatory's eerste collectie gebeurt exclusief bij KID op woensdag 13 januari vanaf 15 uur.

about The Animals Observatory

The Animals Observatory is een tijdloos merk van een unieke artieste. Laia Aguilar (°1975, Catalonië) ziet kindermode als een artistiek instrument waarmee ze haar eigen bijzondere wereld tot leven brengt. Elk kledingstuk is doordrenkt met flair en authenticiteit. Een design is pas klaar wanneer het haar eigen geheime, speelse innerlijke muziek oproept. Muziek die voortkomt uit een mix van eenvoudige en creatieve patronen, een uniek oog voor kleur, een keuze van comfortabele en prachtige materialen en stoffen en de illustraties en tekeningen die haar misschien nog het meest kenmerken.

Lees hier meer over The Animals Observatory

KID lanceert The Animals Observatory op woensdag 13 januari van 15u tot 19u, in het gezelschap van ontwerpster Laia Aguilar en co-founder Jan Andreu. Wees welkom! Contacteer lies@vonyellow.be voor interviews.

about KID

KID brengt alles wat leuk is voor kinderen samen onder 1 dak. Een atypische mix van premium quality brands van over de hele wereld voor jongens en meisjes van 0 tot 16 jaar. Je kan er terecht voor high end fashion labels als MSGM, Little Remix en Stone Island, skate- en streetwear labels als Stussy, Vans, AKid en Thrasher, en echte iconic labels als Gloverall, Dr.Martens, Saint-James, Alpha Industries en The North Face. Daarnaast vind je er ook echte baby- en kindermerken als Mini Rodini, Popupshop, Arch & Line, Child.ish, Sons + Daughters, Tiny Cottons,...

KID gaat voortdurend op zoek naar nieuwe kid's labels, spullen en designers om het aanbod te versterken. Vanaf SpringSummer '16 breidt KID dan ook uit met onder andere Acne Studios, The Animals Observatory en Caroline Bosmans.

KID is na Omar (1,5 jaar oud) de tweede baby van Charlotte Deforche en Giancarlo Angeletti. Charlotte heeft jarenlange ervaring als buyer bij retail international Bestseller en Giancarlo richtte 5 jaar geleden VIER op, een internationaal gerespecteerde men's fashion, skate- en streetwear store in de Kammenstraat in Antwerpen. Hun zoontje Omar inspireerde hen om de zoektocht van ouders naar coole kidswear en spullen wat te vergemakkelijken.

KID is open van 11u tot 18u en is gesloten op zondag en dinsdag.
ONLINE shoppen bij KID kan via iamkid.be

Voor meer beelden of interviewaanvragen kan je terecht bij lies@vonyellow.be

 

The Animals Observatory – Home Series 1