NATAN en fotoagentschap Initials LA steunen jong talent met NATAN Collective part III

NATAN en fotoagentschap Initials LA steunen jong talent met NATAN Collective part III

een pop-up expo ter ondersteuning van jong fotografietalent in de NATAN boetiek in Brussel

Fotoagentschap Initials LA en gereputeerd Belgisch modehuis NATAN zetten jong Belgisch fotografietalent in de kijker. Met NATAN Collective part III bieden ontwerper Edouard Vermeulen en Initials LA zeven talenten een maand lang een platform in de NATAN boetiek in Brussel. Vermeulen selecteerde één NATAN couturestuk dat de jonge talenten konden integreren in hun eigen werk. De fotografen werden geselecteerd door Initials LA. Het resultaat is een boeiende, soms contrasterende symbiose van verschillende universums. De zeven beelden worden tentoongesteld van 27 februari tot 27 maart.

Voor ontwerper Edouard Vermeulen is NATAN Collective de ideale gelegenheid om zijn passie en ervaring met jong modetalent te delen en hen zo een duwtje in de rug te geven. Vermeulen kan zich op zijn beurt dan weer laten inspireren door al dat jonge geweld.

Voor deze derde editie van NATAN Collective richt Vermeulen zich op jonge beloftevolle fotografen. Stuk voor stuk talenten uit de stal van Belgisch fotoagentschap Initials LA, een creatief fotomanagement en productie agency gevestigd in Antwerpen en Amsterdam. Initials LA vertegenwoordigt zowel nieuwe als gevestigde fotografen en filmmakers, en is gespecialiseerd in de productie van foto's en sfeerfilms. Initials LA heeft toptalent in alle domeinen van fotografie en content creatie in haar portefeuille.

De deelnemende fotografen:

  • Lennert Madou
  • Victor Pattyn
  • Eva Donckers
  • Elien Jansen
  • Damon De Backer
  • Tiny Geeroms
  • Yaqine Hamzaoui

Het steunen van jonge kunstenaars is een initiatief dat het huis nauw aan het hart ligt, net zoals het stimuleren van de Belgische kunst en de heruitvinding ervan. De fotografen kregen de opdracht om allen hetzelfde stuk te shooten. NATAN ontwerper Edouard Vermeulen reikt een geldprijs uit aan de maker van het -volgens hem- beste beeld. 

Praktisch

NATAN Collective part III
WAAR / NATAN boetiek (1e verdieping)
Naamsestraat 78 - 1000 Brussel
WANNEER / van 27 februari tot 27 maart
10:00-18:30 van maandag tot zaterdag

Contact us
About VONYELLOW

VonYellow is a pr & communications agency with a special interest in design, fashion, lifestyle and food.

VonYellow represents a cherrypicked selection of high end, creative and niche brands & projects, to be covered in selected media from around the world.