Nieuw in Antwerpen: KID

Nieuw in Antwerpen: KID

Donderdag 6 augustus 2015 — Antwerpen krijgt er vanaf vrijdag 7 augustus een gloednieuwe kids' store bij. KID verrast op gebied van interior design en winkelbeleving, maar bovenal met haar heel persoonlijke en unieke selectie aan high end modemerken, skate- en streetwear, homewear, en speelgoed met een hoge coolness factor. Eigenaars Charlotte Deforche en haar vriend Giancarlo Angeletti (co-founder VIER Antwerp) zijn dan ook niet aan hun proefstuk toe, met hun jarenlange ervaring in mode en retail.

KID brengt alles wat leuk is voor kinderen samen onder 1 dak. Een atypische mix van premium quality brands van over de hele wereld voor jongens en meisjes van 0 tot 10 jaar. Je kan er terecht voor high end fashion labels als MSGM, Little Remix en Stone Island, skate- en streetwear labels als Stussy, Vans, AKid en Thrasher, en echte iconic labels als Gloverall, Dr.Martens, Saint-James, Alpha Industries en The North Face. Daarnaast vind je er ook echte baby- en kindermerken als Mini Rodini, Popupshop, Arch & Line, Child.ish, Sons + Daughters, Tiny Cottons,...

KID gaat voortdurend op zoek naar nieuwe kid's labels, spullen en designers om het aanbod te versterken. Vanaf SpringSummer '16 breidt KID dan ook uit met onder andere Acne Studios, The Animals Observatory en Caroline Bosmans.

Vanaf midden september 2015 kan je ook online shoppen via de KID e-shop.

KID is open van 11u tot 18u en is gesloten op zondag en dinsdag.

about KID

KID is na Omar (1,5 jaar oud) de tweede baby van Charlotte Deforche en Giancarlo Angeletti. Charlotte heeft jarenlange ervaring als buyer bij retail international Bestseller en Giancarlo richtte 5 jaar geleden VIER op, een internationaal gerespecteerde men's fashion, skate- en streetwear store in de Kammenstraat in Antwerpen. Hun zoontje Omar inspireerde hen om de zoektocht van ouders naar coole kidswear en spullen wat te vergemakkelijken.


Voor meer beelden, interviewaanvragen of wat dan ook: lies@vonyellow.be

 

© Hannes Vandenbroucke
© Hannes Vandenbroucke
© Hannes Vandenbroucke
© Hannes Vandenbroucke
© Hannes Vandenbroucke
© Hannes Vandenbroucke
© Hannes Vandenbroucke
© Hannes Vandenbroucke